Uutisia

Onpa ollut pitkä talvi, joka toivon mukaan on nyt taittunut kevääseen päin. Talvi on kulunut töitä tehdessä ja vapaa-aika kotona ollessa. 

Huhtikuun suunnitelmissa on tehdä pientä pintaremonttia korjaamolla. Pääsiäisenä, perinteisesti, ajattelin maalata seiniä ja laittaa lattiaan uuden pinnoitteen. Maali kun ei kestä kovin kauaa nastarenkaiden kuluttamana lattiassa. Saattaa olla, että joutuu nipistämään pari työpäivääkin remontin tekoon mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Marraskuussa on pimeää, on tullut huomattua. Aurinkoisen ja helteisen kesän jälkeen on ollut mukavaa seurata, miten luonto vaihtaa väriä. Kesän ja syksyn aikana on tehty kaikenlaista ja niin se elämä muuttuu. Kuun vaihteessa vaihtuu maisema kun muutamme isompaan asuntoon lähelle keskustaa. Kyllä tässä rakennustyömaan vieressä asuessa olen huomannut, miten rakentamisen kulttuuri on jotain muuta, mihin itse on tottunut. Mutta onneksi on oma työ, jota pyrin tekemään laadukkaasti ja omat kriteerit täyttäen. 

Aika on kummallinen käsite. En olisi uskonut, että kokisin kaikki yrittäjän elämään liittyvät ilot ja surut. Yrittäjyys on mahdollistanut huikeita onnistumisia, joissa olen joutunut miettimään kaiken mahdollisen ja mahdottoman, mikä on liittynyt autojen vianetsintään tai huoltoihin ja korjauksiin. Olen saanut kunnian tutustua monenlaisiin ihmisiin ja autoihin. Olen saanut paljon uusia kokemuksia ja joutunut ylittämään itseni ammatillisesti. Surujen puoli on liittynyt hallinnollisiin velvoitteisiin ja jatkuvaan stressiin ja sen hallintaan.

 

Yrittäjä ei ole mikään yrittäjä ilman asiakkaita ja varsinkaan niitä vakiasiakkaita, jotka vuodesta toiseen palaavat palveltavaksi. Kiitos siitä kaikille asiakkailleni vuosien varrelta.

 

Yrittäjä tarvitsee aina toista yrittäjää. Kukaan ei pysty hallitsemaan kaikkea erikoistietoja ja -taitoja. Kiitos kaikille yritysyhteistyökumppaneille yhteistyöstä ja tiedon ja avun jakamisesta.

 

Yrittäminen jatkuu edelleen ja juhlinkin synttäreitä työn merkeissä.

 

TERVETULOA TAMPEREELLE SARANKULMAAN PULLAKAHVILLE MA 26.03.18 KLO 9-17

Heinäkuun viimeisellä viikolla oli lupausten lunastuksen aika. Kevättalvella luvattiin yhdessä rouvan kanssa pikkujätkälle, että jos saksan numero nousee, niin matkustamme kesällä Muncheniin. Ja niinpä kevättodistuksessa komeili uusi parempi numero. Munchenissä on niin paljon nähtävää, ettei kaikkia turistikohteita ehdi millään kiertää viikossa. Pari linnaa kävimme katsomassa ja kyllä "Prinsessa Ruususen"-linna eli Schloss Neuschwanstein oli mykistävä. Koko päivä siinä meni mutta linna oli näkemisen arvoinen. Ja kun Munchenissä oltiin niin kävimme Marienplatzilla sijaitsevassa Hofbräuhausissa juomassa yhdet massit. Muutama hetki siinä vierähti, että sain litran tuopin sisällön nieltyä. Suurkaupungissa on paljon ihmisiä, siis ihan joka paikassa mutta ihmiset ovat huomaavaisia ja kohteliaita. Lapset olivat vanhempiensa kanssa ravintoloissa ja oluttuvissa, niin meilläkin. Merkittävää oli huomata, ettei iltaisinkaan näkynyt humalaisia ihmisiä vaan paljon perheitä illastamassa ja kävelykadun liikkeissä ostoksilla. Ja ne ostoskeskukset! Matkailu avartaa ja nyt oli helppo kulkea nuorten perässä ja luottaa siihen, että he tietävät missä ollaan ja minne mennään. 

Elokuu alkoi töiden merkeissä ja tuli tehtyä muutama isompi hitsausurakka.Koulutkin alkoivat ja pikkujätkän siirtyi yläkouluun. Meillä on siis viimeinenkin lapsi teini-iän kynnyksellä. Pari viimeistä viikkoa ovat olleet täynnä huolta ja murhetta, ensin pyhä birmakollimme Nemppa sairastui vakavasti ja joutui leikkaukseen ja vajaa viikko siitä, pikkujätkälle kävi koulussa tapaturma ja pikkujätkä leikattiin tapahtumarikkaiden vaiheittain jälkeen keskussairaalassa. Molemmat, sekä kissa että lapsi, ovat toipumaan päin.

Oli ihan pakko ottaa äkkilähtö etelän lämpöön. Miten se raivostuttikaan kun sää oli huonoin mahdollinen koko ajan. Kylmä tuuli ja jatkuva vesisade ei paljon lohduta kun olettaa, että heinäkuussa on lämmintä ja aurinko paistaa. Tilanne korjaantui nopeasti kun lentokone laskeutui Gasipasan kentälle Alanyaan, Turkkiin. Pikkujätkän lapsuuskaveri oli mukana reissussa ja voi sitä poikien riemua uima-altaista ja vesiliukumäistä. Tottakai kun mukana on lapsia niin mennään lasten ehdoilla, hotelli oli tosi rauhallinen ja altaalla tuli rentouduttua kunnolla poikien vesileikkejä katsellessa. Toki itsekin piti kokeilla vesiliukumäkiä ja uima-allaselämää poikien kanssa. Iltaisin kävimme eri ravintoloissa syömässä ja täytyy ihmetellä, mihin mahaan varhaisteini-ikäiset pojat vetivät järkyttävän kokoisia pippuripihvejä. Muutama retkikin tehtiin ja pojat oli aina täysillä mukana. Viikon aurinkoloman jälkeen arki koitti ja työt kutsuivat. Tallilla odotti parin päivän hitsausurakka ja muutama muukin homma, kaikki valmistuivat ajallaan.

Uusimmat kommentit

10.01 | 13:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos

...
25.03 | 20:01
Kuvia on saanut 3
06.12 | 01:41
Korjaamo on saanut 9
09.08 | 18:12
Ruostevauriot on saanut 3