Kesä meni ilman kunnollista kesälomaa, säästin lomaa metsästyskauteen. Ennen hirvijahtiin lähtemistä maksoin luvat kanalintujen metsästykseen. Erämaassa kulkiessa unohtui arki, stressi ja kaikki työasiat. Vaikka saalista ei saatukaan, loma on aina loma.

 

Lopulta koitti odotettu hirvenmetsästyskauden alku ja äijää on aamulla jahtiin lähdössä.Hirven metsästyksen viehätys onkin siinä, että saa kulkea metsässä, ilmassa on pientä jännitystä, kaikki odottavat saalista, joka ei tietenkään ole itsestään selvyys. Äijät menevät omiin passiasemiinsa ja koira lähetetään jahtiin. Kaikki ovat hipihiljaa ja odottavat koska koira aloittaa haukun. Nuori norjanharmaahirvikoira lähtee innokkaasti metsään ja metsästäjäporukka odottaa ja odottaa. Koira hakee ja saa haukun, kaikki terästäytyvät, tuleeko hirvi minun passipaikkaani? Hirvet eivät ole mitään tyhmiä eläimiä, järven yli uiden hirvi karkaa koira perässään. Valitettavasti toisen metsästysseuran alueelle. Porukka huokailee pettymyksestä ja koiran ohjaaja kiroielee, missä koira? Pikkuhiljaa porukka palailee lähtöpaikkaan ja toteaa: Huomenna on uusi päivä ja silloin hirvi kaatuu!

 

Paluu arkeen tuntui vaikealta, työt on kuitenkin tehtävä. Huoltoja ja ruostevauriohitsauksia oli varauskirja täynnä. Kiitos taas asiakkaille, jotka mahdollistavat oman tekemiseni. Yrittäjyys on aina ollut minulle tärkeää ja on edelleen. Vaikka nyt on maailmankirjat sekaisin, kaikki kustannukset ovat nousseet valtavasti. Sähkölaskun nouseminen on saanut jopa yrittäjän miettimään, miten selvitä kohonneista elinkustannuksista. Ainoa mistä voi säästää, on valaistus ja sekin vaikuttaa muun muassa työturvallisuuteen. Onko se järkevä säästökohde, onkin toinen juttu.

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos