Kesä meni suorastaan ohi tänä vuonna. Yritin pitää lomaa pitkillä viikonloppuvapailla, siinä onnistumatta. Rouvan ollessa omassa työssään Jyväskylässä, lomalla ei ole ollut niin suurta merkitystä. Kävin tietysti katsomassa rouvaa Jyväskylässä pariinkin kertaan mutta rouvan työ on niin hektistä, että olin paljon yksin sielläkin.

Syksyllä ajattelin lähteä kanalintujahtiin ja maksoin viikon luvan Metsähallitukselle. Vaikka metsästämiseen liittyy monenlaisia tunteita ja oletuksia, niin saaliin saaminen ei ole se pääasia. Luonnollisesti saaliin saaminen olisi hienoa, alkukantainen tarve ruokkia perhe? Rouva tietysti toivoo, että joku pieni lintupaisti olisi hyvä saada.

Minulle metsästysharrastuksen idea on irrottautuminen arjesta, metsässä kulkeminen ja tauon saaminen työstä. Yksinyrittäjän arki on aikalailla selviytymistä, varsinkin tässä ajassa. Myönnän, että maailmantilanne on laittanut omat ajatukset eri järjestykseen kuin vielä viime vuonna. Vapaa-aikaa voi viettää monella tavalla, minulle sopii se, että voi olla metsässä ja kuunnella hiljaisuutta.

Työssä on ollut kaikenlaista, huolloista hitsauksiin. Toki olen huomannut, että mitä enemmän ikää tulee, sitä vaatimammaksi työn tekeminen tulee. Hitsausten tekeminen on ikävää ja raskasta työtä, työergonomiasta ei voida edes puhua. Jokainen, joka on tehnyt ruostevauriohitsauksia, tietää, mistä puhun. Toisaalta hitsaustyöhön minulla on koulutus ja osaan sen tehdä vaikka miten päin. Täytyykin lisätä kuvia vaativista pellintaivuspokkauksista ruostevariokorjauksia-kuvia osioon.

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos