Lämpöiset kelit ovat hellineet meitä heinäkuun aikana. Lomalaiset ovat saaneet nauttia mahtavista keleistä, tosin kuin meilä, jotka ovat olleet töissä. Hallissa lämpötila on noussut niin korkeaksi, että työn tekeminen on vaikeaa, uuvuttavaa ja jopa terveydelle vaarallista. Aikaiset aamut eivät ole  pelastaneet, yölläkin lämpötilat ovat olleet yli kahdenkymmenen asteen. 

Tällä viikolla hitsaustöiden tekeminen on ollut vaikeaa, jopa mahdotonta. Työturvallisuuden näkökulmasta meillä pitäisi olla siesta-aika etelä-eurooppalaiseen malliin mutta eipä ole. Kyllä, juo tarpeeksi, pidä taukoa ja viilennä itseäsi.

Hyvä ohje mutta mahdotonta toteuttaa. Rouva on lomalla ja on käynyt päivittäin tarkistamassa ukon vointia, tuo kylmää juotavaa, patistaa syömään ja tarkkaillee vointia. Lämpöhalvaus ei kuulemma ole mikään vitsailun aihe. Totta tuokin ja tietysti olen ollut kiitollinen rouvan huolenpidosta.

Onneksi kotona on viileämpää kun sinne pääsee. Muistakaa siis juoda nestettä tarpeeksi ja pitää taukoa työstä. 

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos