Mitä sanoisin tästä vuodesta? Järkyttävä, kamala ja hirveä vuosi on kohta päätöksessään. En ole erityisen uskonnollinen mies mutta tämä vuosi on ollut suurten tunteiden vuosi. Rouvan siskon menehtyminen alkuvuodesta oli osoitus siitä, miten lyhyt meidän aikamme täällä on. Koskaan ei voi tietää, milloin on aika jättää jäähyväiset. Monet tuntemani ihmiset jättivät jäähyväiset läheisilleen. Miten lohduttaa surevaa kun sanoja ei ole?

Ja tämä pieni virus, joka jähmettää ja jäytää meitä aina vaan ja aiheuttaa suurta ahdinkoa ja surua. Moni pienyrittäjä on laittanut ovet säppiin koska asiakkat eivät ole tulleet. Moni yrittajä on viettänyt ja viettää unettomia öitä ja miettinyt , miten selvitä tästä. Olen todella kiitollinen niille kaikille asiakkailleni, jotka ovat tulleet ovesta sisään tai soittaneet, varanneet autoilleen huolto-tai korjausajan. Olen aina ajatellut, että yrittäjä ei ole mitään ilman niitä asiakkaita, jotka kannattavat ja ymmärtävät yrittäjäjyyttä. 

Tämä armoton vuosi saa ansaitsemansa päätöksen.  Toivon, että tämä perhettämme kohdannut viime hetken haaste tuottaa parhaimman lopputuloksen. 

Pysykää terveenä!

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos