Aika on kummallinen käsite. En olisi uskonut, että kokisin kaikki yrittäjän elämään liittyvät ilot ja surut. Yrittäjyys on mahdollistanut huikeita onnistumisia, joissa olen joutunut miettimään kaiken mahdollisen ja mahdottoman, mikä on liittynyt autojen vianetsintään tai huoltoihin ja korjauksiin. Olen saanut kunnian tutustua monenlaisiin ihmisiin ja autoihin. Olen saanut paljon uusia kokemuksia ja joutunut ylittämään itseni ammatillisesti. Surujen puoli on liittynyt hallinnollisiin velvoitteisiin ja jatkuvaan stressiin ja sen hallintaan.

 

Yrittäjä ei ole mikään yrittäjä ilman asiakkaita ja varsinkaan niitä vakiasiakkaita, jotka vuodesta toiseen palaavat palveltavaksi. Kiitos siitä kaikille asiakkailleni vuosien varrelta.

 

Yrittäjä tarvitsee aina toista yrittäjää. Kukaan ei pysty hallitsemaan kaikkea erikoistietoja ja -taitoja. Kiitos kaikille yritysyhteistyökumppaneille yhteistyöstä ja tiedon ja avun jakamisesta.

 

Yrittäminen jatkuu edelleen ja juhlinkin synttäreitä työn merkeissä.

 

TERVETULOA TAMPEREELLE SARANKULMAAN PULLAKAHVILLE MA 26.03.18 KLO 9-17

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos