Pääsiäisen pyhinä toteutin pienimuotoisen lattianmaalausurakan. Vaihdoin maalin merkkiä ja näin muutaman päivän kokemuksella voin jo sanoa, että hallin lattian puhtaanapito helpottui huomattavasti. Ruosteet lattialta häviää harjaamalla helposti roskakoriin. Muutama kunnon ruostevauriohitsauskin on tullut tehtyä ja otin käyttöön hyvin palvelleen, 20-vuotta vanhan kunnon Kemppi 180-hitsauslaitteen. Loistava laite, aina vaan "eto peli" ruosteisen ja uuden pellin hitsaukseen. Uusi Kemppi on nyt varakoneena, tietynlaiset hitsaukset sujuvat sillä paremmin.

 

Ja jotta työ ja harrastukset olisivat tasapainossa, rouva osti huutokaupasta minulle projektiauton. Vanha tuttu Toyota Corolla vm. -03 odottaa oikomista, uusia ovia ja muutamaa muuta hommaa. Meillähän on ollut useita Corolla ja Starlet-merkkisiä autoja ja on edelleen huolimatta Möhkön tulosta perheeseen. Pienen painostuksen alla rouvan viidentoista vuoden intohimoinen suhde Volvoihin on siis päättynyt.

Muutama postaus sitten paljastin pitkäaikaisen haaveeni päästä katsomaan snookerin maailmamestaruuskisoja paikan päälle ja nyt tuo unelma on toteutumassa. Finaaliliput odottavat jo olohuoneen hyllyssä.

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos