Tammikuussa pikkuinen tyttärenpoika sai nimensä ja hän on ollut jo pariin kertaan yökylässä mummolassa. Miten iloinen ja tyytyväinen vauva hän onkaan. Isovanhemmuudesta nauttii ihan eri tavalla kuin aikoinaan omien lasten vauva-ajoista. Ehkä muistikuvat vauva-ajoista ovat silloisen univajeen takia hieman hatarat. Joka tapauksessa, pikku mies on oikea hymypoika, äitiinsä tullut.

Alkuvuodesta päätimme rouvan kanssa etsiä asuntoa, jossa olisi oma sauna. Puolentoista vuoden aikana toki tottuu monenlaiseen mutta saunominen on vaan niin mukavaa. Aika pian löytyikin valmistuva uudiskohde,  joka täytti kaikki kriteerit. Ja nopealla aikataululla muutto oli tosiasia. Samoihin aikoihin toteutimme pitkäaikaisen haaveen kun auton merkki, malli ja vuosi vaihtuivat. Nämä tekniset, sähköistetyt ja tietokoneistetut ihmekulkineet tarvitsevat joka kohdassa tehdasyhteyden ja onneksi asiantuntevaa vertaistukea on saatavilla.

 

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos