Unelmien tavoitteleminen ja niiden saavuttaminen vaativat joskus kirpaisevia valintoja ja raskaita päätöksiä. Syksyn aikana kypsyi päätös sulkea Sopenkorven toimipiste. Päätökseen vaikutti vahvasti se, ettei yksi mies voi olla kahdessa paikassa yhtäaikaa ja molempien korjaamoiden pyörittäminen alkoi käydä voimille. Pitkä ajomatkakin alkoi tympäistä kun sitä tekee säännöllisesti. Vaikka Jukka teki parhaansa, niin huolimatta kummankin hyvästä tahdosta, aina jompikumpi korjaamoista kärsi. Oli siis pakko luopua jostain, että oma terveys ja työkyky säilyisi. Voisi kai sanoa, ettei tästä enää nuorru kun ikää tulee joka vuosi lisää. 

On tullut aika kiittää päijät-hämäläisiä asiakkaita ja yhteistyöyrityksiä näistä melkein paristakymmenestä vuodesta. Erityiskiitos Jukalle yhdessä tekemisen vuosista. 

Mestarinkadulla autokorjaamotoiminta,  varaosamyymälä ja rengashotelli jatkavat edelleen toimintaansa vanhaan malliin, omalta osaltani yrittäjyys jatkuu Tampereella. 

Menestystä uudelle vuodelle 2017!

 

j.j 10.01.2017 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos

| Vastaa

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos