Viime viikojen aikana on tapahtunut paljon iloisia asioita. Lokakuussa juhlittiin perheen, sukulaisten ja ystävien kesken syntymäpäiviäni täyttäessäni 50-vuotta. Juhlat olivat perheen taidonnäyte järjestelykyvystä mahtavine ruokineen ja ohjelmanumeroineen, puhumattakaan loistavasta juhlapaikasta, Villa Härmälänrannasta. Jostain kumman syystä juhlaväki oli varustautunut uimapuvuilla ja pyyhkeillä kunnes minulle selitettiin, että nyt pidetään saunabileet! Kiitos kaikille minua muistaneille ja osallistuneille vieraille.

 

Marraskuun koittaessa jännitettiin, milloin ensimmäinen lapsenlapseni oikein syntyy. Pikku prinssi piti pintansa ja sinnitteli kaksi viikkoa yli lasketun ajan ja vihdoin ja viimein syntyi 2. päivä marraskuuta. Prinssillä oli komeat raamit, pituutta 55cm ja painoa 4470g. Minusta tuli siis Ukki! Onnea vielä tuoreille vanhemmille ja pienokaiselle.

 

Kaiken juhlahumun ja jännityksen keskellä olen ehtinyt tehdä töitäkin ja hitsaushommista muutama kuva. Kaikille Tappara-faneille lienee tuttu eräs Auto, jota koristaa tuttu logo ja väritys. Tappara-autoon tutustumisesta kuuluu kiitos auton omistajalle Ossille.

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos