Kummallista miten aika on taas kulunut. Öljylinjasto on tehty ja kun vauhtiin päästiin, piti tehdä muitakin muutoksia halliin. Toimiston päälle rakensin uudet portaat ja seinääkin pitää rakentaa niin kompuran äänet vaimenee. Kiitokset Jannelle rakennusinsinööriopiskelijavävylleni hienoista porraspiirrustuksista.

Kompura on sijoitettu "yläkertaan" ja silloin kun masiina lähtee käyntiin, sen kuulee ihan liiankin kanssa. Toivon mukaan seinän rakentaminen pitää ylimääräiset äänet poissa alakerrasta ja työssä viihtyminen paranee.

 

Rakentamisen sivussa on töitäkin tehty ja yksi projekteista oli moottorivaihto Opeliin. Siinä autossa oli kone mennyt totaalisesti jumiin ja vaihtokoneenkin kanssa piti tehdä töitä ihan urakalla. Onneksi sain vaihtomoottorin toimimaan pienen miettimisen ja yhteistyöyrityksen avulla käyntiin. Suuri kiitos kuuluu Hämeen Dieselille Hämeenlinnaan. Sieltä olen aina saanut nopeasti tarvitsemani osat korjattuna.

Ja muutama kuva hitsausurakoinneista...

 

 

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos