Viime viikonloppuna olimme perheen ja sukulaisten kanssa Himoksella. Tarkoituksena oli pitää miniloma rentoutuen saunassa ja porealtaassa hyvässä seurassa. Kirsikkana kakun päällä oli lauantain Nightwishin 20-vuotisjuhlakeikka. Rouva oli tilannut VIP-liput joulukuussa 2015 ja toki piti joku majoituskin hankkia. Isolle porukalle piti olla iso "mökki" ja se mikään mökki ollutkaan vaan liki 240 neliöinen 3-kerroksinen huvila. 

Perjantaina aloitettiin saunomalla miesten kesken ja porealtaassa jatkettiin maailman parannusta. Naiset valmistelivat grillattavaa ja saunavuoron vaihduttua laitoimme kunnon pihvit tirisemään. Lauantaina marssimme vip-alueelle ja suoraan ruokailemaan. Ruoka oli erittäin hyvää ja ahdettuamme vatsat täyteen olikin aikaa odottaa lavalle rouvan lempibändiä. Olenko lainkaan muistanut kertoa kuinka kauan rouvan volvossa on soinut NW:n sama cd? Ainakin kolme vuotta! Keikka oli ikimuistoinen valtavine ilotulituksineen ja myönnän, että livenä toimii minunkin makuuni vaikka olenkin enemmän iskelmämusiikin ystävä. 

Sunnuntaina saimme vielä viettää yhteistä aikaa saunoen ja grillaten ja keikkaa muistellen. Minäkin olen oppinut käyttämään whatsAppia ja piti laittaa kuvia Viiville, joka oli viikolla matkustanut Yhdysvaltoihin ystävättärensä häihin. Työasiat ja stressi helpottaa kummasti kun saa olla läheisten ja ystävien seurassa.

Tällä viikolla sain tehtyä öljylinjaston valmiiksi. Siinä oli enemmän työtä kuin olin suunnitellut mutta nyt se on tehty.

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos