Maaliskuu alkaa olla lopuillaan ja ensi viikonlopun pitkien pyhien aikana on tarkoitus maalata hallin lattia uudelleen. Syksyllä hallia remontoidessa huomasin, että lattian tasaisuudessa on sanomista ja niinhän siinä kävi, että tasoitus- ja maalausurakka on edessä. Pääsinpä samalla avajaisten suhteen helpolla eli sain ne siirrettyä hamaan tulevaisuuteen. Perheen naisväki on suunnitellut uuden ajankohdan mutta sitä ei minulle kuulemma kerrota kuin vasta edellisenä päivänä :)

Lisäsin kuvia uusista ruostevauriohitsauksista ja onneksi töitä on riitänyt. Pääsiäisen pyhinä on tarkoitus olla myös perheen kanssa ja nuoriso on jo jotain pientä jäynää keksinyt. Ruokakemut ovat lauantaina ja syömme lampaan viulun sijasta poroa.

 

Maantielle suuntaavat, muistakaa ajaa varovasti, keli näyttää näin Kiirastorstaina aika ikävältä.

 

Hauskaa Pääsiäistä!

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos