Laitoin mainoksiin "Ruostevauriokorjauksia" ja enpä taas tiennyt mihin sohaisin. Hankin uuden karhean Kempin hitsauslaitteen kun vanhaa mallia ei ollut saatavilla ja samalla jouduin opettelemaan uuden laitteen kotkotukset. Entisellä, vanhalla koneella ei ollut niin tarkkaa, mihin asentoon säädöt laittoi mutta tämä uusi kone vaatiikin todella tarkat hienosäädöt. Milloin langan syöttö on liian hidasta suhteessa virran voimakkuuteen ja välillä toisin päin. Onneksi on jonkinlainen näppituntuma noihin hitsaushienouksiin ja valmistakin on tullut. Toivottavasti asiakkaat ovat tyytyväisiä työn laatuun, katsastusinsinööreistä puhumattakaan. Otin muutaman kuvan tämän viikon hitsaustyöstä ja ne löytyvät osiosta "Ruostevauriot" -"Kuvia".

Pikkukuvassa työ tehtynä :)

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos