Joulu meni ja vuosikin vaihtui ja olemme jo pitkän matkaa tammikuun puolella ja sen huomaa pakkaslukemista. Tänä aamuna -27 astetta. Korjaamotilat ja laitteet toimivat toivotulla tavalla lukuunottamatta nelipyöräsuuntauslaitetta. Ihmettelin pitkän aikaa, miten ELSsissä kaikki oli niin vaikeaa ja outoa. Minulle, joka olen tehnyt tuhansia säätöjä, Lahdessa vastaava laite on toiminut moitteettomasti. Testisäätöjä tehtiin kymmenittäin ja onneksi kokemuksen avulla huomasin pienetkin poikkeamat näytön lukemissa.

 

Uuden laitteen toimimattomuutta kävi ihmettelemässä laitetoimittaja, muutama nörttikaveri ja rouvakin kävi konetta kummastelemassa. Lopulta päädyin vaihtamaan laitteen toiseen. Uudessa V2200-mallissa on kaikki ne ominaisuudet, joita olin halunnut jo pitkään päivittää ja jotka ovat pienemmässä mittakaavassa Sopenkorven koneessa. Ohjelmiston monipuolisuus ja käytön sujuvuus ovat ehdoton edellytys erikoisautojen säätämisessä ja nyt ne kaikki löytyvät V2200-mallista. Kiitos Arpre Oy:n Anssille kärsivällisyydestä, vastaamisesta kymmeniin puheluihin ja ongelman ratkaisuun paneutumisesta. Uudella laitteella on helppo säätää niin ralli-, rata- kuin driftingautoja puhumattakaan tavallista "siviiliautoista". Nyt kun nelipyöräsuuntauslaite toimii kuin unelma, olisi hienoa päästä käyttämään sekä laitteen että käyttäjän kapasiteettia erikoisautoihin täydellä teholla!

 

PS. Pienenä toiveena olisi kiva, jos yhteydenottoihin säpon kautta laittaisitte paikkakunnan, niin osaisin kertoa Jukalle, tarpeen vaatiessa, mitä, milloin ja mihin hintaan tarjoukset on laskettu.

 

Kuvassa upea halo-ilmiö lauantaina 9.1.16 kuvattuna kotimme parvekkelta Hatanpäältä.

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos