Kevään loppumisen ja kesän alkamisen takuuvarma merkki on erilaisten kilpa-autojen ilmaantuminen korjaamolle. Tänään vuorossa oli Kolsin Henrin kuvankaunis Ford Fiesta. Autoon on tehty vähän sitä sun tätä ja pakkohan Fiestastakin oli kuvia saada. Henri on käyttänyt kilpureitaan meillä säädöissä jo useamman kerran ja nyt oli kamera matkassa. 

Henrin kilpa-autolijan uraa on tullut seurattua nyt tiiviimmin ja hyvä uutinen oli jatkosopimuksen saaminen himoitussa AKK Motorsportin Driver Academy-valmennusryhmässä, Henri on nyt siis A-tiimin jäsen. Lisäinfoa löytyy linkin takaa 

http://www.akkdriveracademy.fi/content/fi/36/1367/Henri%20Kolsi%20jatkaa%20rallin%20valmennusryhm%E4ss%E4.html

Niin ja Henrin tiimin nettisivut löytyvät täältä 

www.henrikolsiracing.fi/team/

Niin ja snookerista vielä, että kukapa olisi uskonut, että Mark Selby vie ensimmäisen maailmanmestaruutensa! Finaaliottelun ratkaisevat freimit olivat taas kerran keskellä yötä ja luovutin kun pelattiin 4. osion kolmatta freimiä. Katselin ottelun lopun sitten ruokatauolla seuraavana päivänä. Jostain syystä Ronnie O'Sullivan ei ollut parhaimmillaan mutta upeaa snookeria nähtiin taas kerran. Joskus vielä istun siellä Sheffieldin Crucible Theatre:n katsomossa katsomassa maailman parhaita snookeristeja.

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos