Vuosi 2020 jää kaikkien ihmisten mieleen muutosten vuotena. Omassa työssä asia näkyy lisääntyneenä käsien pesemisenä, auton osien ylimääräisenä desinfiointina ja korjaamotilojen lisääntyneenä siivouksena. Aina kun asiakas on tuonut autonsa, oven kahvat, ratti ja vaihdekeppi pitää pyyhkiä ja tietysti myös silloin kun työt on tehty. Kiitos luottamuksesta kaikille asiakkailleni, töitä on toistaiseksi ollut.

Tämän kevään hääjuhla oli pakko perua, nuorten päätös oli vaikea mutta välttämätön. Toukokuun hääjuhla vaihtui pienimuotoiseen seremoniaan ja nuoret sanovat "Tahdon" pienessä perhepiirin juhlassa. Jokatapauksessa pääsen saattamaan nuoremman tyttäreni alttarille ja luovuttamaan hänet rakastamalleen miehelle. 

Perheen painostuksesta luovuin pitkään palvelleesta, luotettavasta punaisesta pikkuhiasesta. Johan tuo pieni tilaihme olikin minulla 20 vuotta. Ilmeisesti perhe kyllästyi pieneen jurputukseeni hiasen hitsaamisesta. Nämä vanhat ja luotettavat toyotat toimivat aina vaan kun uudemmissa on jos jonkinlaista vikaa. Niin ja se uusi auto, mikäs muu kuin samaa merkkiä rouvan Möhkiksen kanssa. Uuden auton etsiminen ei ollut ihan yksinkertainen juttu mutta lopulta päädyin Selssiin. Auto on kaunis katsella ja ajo-ominaisuudet ihan huippua hiaseen verrattuna. On siinä ollut opettelemista kaikkien hienouksien kanssa. En kyllä tiedä vieläkään ihan kaikkia mutta ajan kanssa ne toivottavasti opin. Perheen mukaan olen ansainnut auton, jota on ilo ajaa. Tiedä sitten, mitä olen ansainnut mutta parempi uskoa perhettä, joskus.

25. huhti, 2020

2

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. O...

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. ol...