Vihdoinkin kesä tuntuu kesältä, aurinko on paistanut ja lämpötila kivunnut hellelukemiin. Aurinko on hellinyt lomalaisia mutta yrittäjän elämä on ollut hikistä ja kuumaa haalarit päällä. Viikolla tein hitsausurakan ja oli pakko mennä aamulla aikaisin töihin ennen hallin kuumenemista. 

Olen tehnyt nelipyöräsuuntauksia hitsauksien lomassa ja välissä. Monilla autoilijoilla on ollut huolia uusien renkaiden kulumisesta ja nelipyöräsuuntaus on ainoa keino estää renkaiden kulumista, oikeiden ilmanpaineiden lisäksi. Vielä kun ihmiset muistaisivat, että nelipyöräsuuntaus on tehtävä aina kun vaihdetaan etu- ja takapään niveliä, silloin ennaltaehkäisee renkaiden epätasaisen kulumisen.

Muutama viikko sitten korjaamolla käväisi eräs pitkänlinjan tamperelaisnäyttelijä. Monet tuntevat hänet roolinimeltään Ismo Laitela. Hahmon takana on näyttelijä Esko Kovero. Esko on ainoa alkuperäinen, koko ajan Salatut Elämät-tv-sarjassa näytellyt näyttelijä. Eskolla on kesäautona hieno Mercedes-Benz 280 vm-82 ja Eskon Meseen korjattiin takaiskareiden kiinnitykset. Sainpa samalla tietoiskun Tampereen Pyynikinharjun maisemista. En olekaan käynyt Pyynikillä aikuisiällä.

29. heinä, 2016

0

Uusimmat kommentit

16.06 | 16:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. O...

31.07 | 09:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

10.01 | 11:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. ol...