Uutisia

Aika on kummallinen käsite. En olisi uskonut, että kokisin kaikki yrittäjän elämään liittyvät ilot ja surut. Yrittäjyys on mahdollistanut huikeita onnistumisia, joissa olen joutunut miettimään kaiken mahdollisen ja mahdottoman, mikä on liittynyt autojen vianetsintään tai huoltoihin ja korjauksiin. Olen saanut kunnian tutustua monenlaisiin ihmisiin ja autoihin. Olen saanut paljon uusia kokemuksia ja joutunut ylittämään itseni ammatillisesti. Surujen puoli on liittynyt hallinnollisiin velvoitteisiin ja jatkuvaan stressiin ja sen hallintaan.

 

Yrittäjä ei ole mikään yrittäjä ilman asiakkaita ja varsinkaan niitä vakiasiakkaita, jotka vuodesta toiseen palaavat palveltavaksi. Kiitos siitä kaikille asiakkailleni vuosien varrelta.

 

Yrittäjä tarvitsee aina toista yrittäjää. Kukaan ei pysty hallitsemaan kaikkea erikoistietoja ja -taitoja. Kiitos kaikille yritysyhteistyökumppaneille yhteistyöstä ja tiedon ja avun jakamisesta.

 

Yrittäminen jatkuu edelleen ja juhlinkin synttäreitä työn merkeissä.

 

TERVETULOA TAMPEREELLE SARANKULMAAN PULLAKAHVILLE MA 26.03.18 KLO 9-17

Heinäkuun viimeisellä viikolla oli lupausten lunastuksen aika. Kevättalvella luvattiin yhdessä rouvan kanssa pikkujätkälle, että jos saksan numero nousee, niin matkustamme kesällä Muncheniin. Ja niinpä kevättodistuksessa komeili uusi parempi numero. Munchenissä on niin paljon nähtävää, ettei kaikkia turistikohteita ehdi millään kiertää viikossa. Pari linnaa kävimme katsomassa ja kyllä "Prinsessa Ruususen"-linna eli Schloss Neuschwanstein oli mykistävä. Koko päivä siinä meni mutta linna oli näkemisen arvoinen. Ja kun Munchenissä oltiin niin kävimme Marienplatzilla sijaitsevassa Hofbräuhausissa juomassa yhdet massit. Muutama hetki siinä vierähti, että sain litran tuopin sisällön nieltyä. Suurkaupungissa on paljon ihmisiä, siis ihan joka paikassa mutta ihmiset ovat huomaavaisia ja kohteliaita. Lapset olivat vanhempiensa kanssa ravintoloissa ja oluttuvissa, niin meilläkin. Merkittävää oli huomata, ettei iltaisinkaan näkynyt humalaisia ihmisiä vaan paljon perheitä illastamassa ja kävelykadun liikkeissä ostoksilla. Ja ne ostoskeskukset! Matkailu avartaa ja nyt oli helppo kulkea nuorten perässä ja luottaa siihen, että he tietävät missä ollaan ja minne mennään. 

Elokuu alkoi töiden merkeissä ja tuli tehtyä muutama isompi hitsausurakka.Koulutkin alkoivat ja pikkujätkän siirtyi yläkouluun. Meillä on siis viimeinenkin lapsi teini-iän kynnyksellä. Pari viimeistä viikkoa ovat olleet täynnä huolta ja murhetta, ensin pyhä birmakollimme Nemppa sairastui vakavasti ja joutui leikkaukseen ja vajaa viikko siitä, pikkujätkälle kävi koulussa tapaturma ja pikkujätkä leikattiin tapahtumarikkaiden vaiheittain jälkeen keskussairaalassa. Molemmat, sekä kissa että lapsi, ovat toipumaan päin.

Oli ihan pakko ottaa äkkilähtö etelän lämpöön. Miten se raivostuttikaan kun sää oli huonoin mahdollinen koko ajan. Kylmä tuuli ja jatkuva vesisade ei paljon lohduta kun olettaa, että heinäkuussa on lämmintä ja aurinko paistaa. Tilanne korjaantui nopeasti kun lentokone laskeutui Gasipasan kentälle Alanyaan, Turkkiin. Pikkujätkän lapsuuskaveri oli mukana reissussa ja voi sitä poikien riemua uima-altaista ja vesiliukumäistä. Tottakai kun mukana on lapsia niin mennään lasten ehdoilla, hotelli oli tosi rauhallinen ja altaalla tuli rentouduttua kunnolla poikien vesileikkejä katsellessa. Toki itsekin piti kokeilla vesiliukumäkiä ja uima-allaselämää poikien kanssa. Iltaisin kävimme eri ravintoloissa syömässä ja täytyy ihmetellä, mihin mahaan varhaisteini-ikäiset pojat vetivät järkyttävän kokoisia pippuripihvejä. Muutama retkikin tehtiin ja pojat oli aina täysillä mukana. Viikon aurinkoloman jälkeen arki koitti ja työt kutsuivat. Tallilla odotti parin päivän hitsausurakka ja muutama muukin homma, kaikki valmistuivat ajallaan.

Nyt näyttää taas sateiselta heinäkuun sääennusteet. Viikonloppuna teimme pikamatkan Lontooseen, tosin reissun tarkoitus ei toteutunut mutta muutettiin suunnitelmia lennosta. Matka alkoi lauantaina Tampere-Pirkkalan lentokentältä ja kotona olimme jo maanantaina iltapäivällä. Sunnuntaina Lontoon sää yllätti ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Niinpä matkustimme keskustaan maanalaisella ja siitäpä kiva seikkailu tulikin. Lopulta löysimme itsemme picnikiltä Kensington Gardenista.

Säästä ei oikeastaan kannata valittaa, on helpompaa vetää haalarit päälle ja tehdä töitä kun ei ole kuuma. Toki lomalaisille kylmä ja sateinen sää ei oli niin mukavaa. Toivotaan, että säät tästä lämpenevät.

 

Vappuviikonloppuna olin rouvan kanssa Englannissa katsomassa snookerin maailmanmestaruuskilpailuja. Lentomatka sujui nopeasti Helsingistä Manchesterin ja junamatka Sheffieldiin meni yhdessä hujauksessa.  Pientä jännitystä oli ilmassa kun lentokentältä kävelimme juna-asemalle ja mietimme, että mistä löytyy oikea juna. Oikea juna löytyi ja pääsimme perille. 

Sheffield on hieno paikka, pienen tuntuinen mutta oikeasti melkoinen suurkaupunki. Sheffield on kahden yliopiston kaupunki ja se näkyy katukuvassa. Hotellimme sijaitsi kävelymatkan päässä snookerin mekasta Crucible Theatherista ja Snooker Academystä. Ennen semifinaaliottelua kävimme haistelemassa tunnelmia lähistöllä ja samalla tuli selväksi miten iso tapahtuma on paikallisille. 

Täytyy myöntää, että tunnelma semifinaalissa oli käsinkosketeltava. Sanomattakin oli selvää, miten siellä pitää käyttäytyä. Meillä oli liput John Higgins-Barry Hawkings-otteluun ja oli todellinen elämys nähdä snookerin huippunimet livenä. Neljä tuntia meni ihan siivillä.

Loppujen lopuksi matkan huipennus oli finaaliottelu, Mark Selby ja John Higgins. Voi, miten mahtavaa oli nähdä huippupelaajat muutaman metrin päästä. TV-kamerat olivat tietysti paikalla ja oli aika huippua istua muutaman metrin päässä Stephen Hendrystä ja Steve Davisistä.

Meillä oli ainoastaan finaaliottellun toiseen sessioon liput ja niinpä katsoimme hotellin aulabaarissa finaalit loppuun ja sielläkin tunnelma oli ihan eri kuin olisi ollut kotona tv:n ääressä

Ehkä ensi vuonna on taas päästävä paikan päälle aistimaan huippusnookerin tunnelmaa. Ehkä emme kuitenkaan käytä kymmentä tuhatta puntaa seurataksemme kaikkia freimejä kolmen viikon aikana kuten eräs paikallinen lady tänä vuonna. 

 

 

Uusimmat kommentit

16.06 | 19:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

...
31.07 | 12:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

...
10.01 | 13:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos

...
22.04 | 16:10
Kuvia on saanut 1