Uutisia

Yrittäjän arkea vol. 1

Aamulla on mahdoton kiire töihin, välttääkseni aamuruuhkan, on hyvä lähteä ajoissa. Kaupunki on täynnä rakennustyömaita ja Viinikan liikenneympyrä on joka aamu yhtä mielenkiintoinen. Motarille päästessä autoa pyyhkii ohi oikealta ja vasemmalta. Vanha, uskollinen, punainen 22-v Hiace möngertää eteenpäin tasaista vauhtia. Tallille päästyä laitan kahvit tippumaan, haalarit päälle ja maski päähän. Hitsauspistooli kädessä unohtuu kahvinjuonti ja kello on helposti kymmenen. Puhelin on soinut muutaman kerran mutta en malta keskeyttää sauman hitsausta. Yrittäjän tauko kestää sen verran, että hörppii kahvin seisaaltaan, selaa puhelimeen tulleet soitot ja tekstarit. Aina ei voi soittaa takaisinkaan kun hitsaushomma polttelee takalistossa. Homma on tehtävä loppuun asti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Kolmeen mennessä hitsaustyö on tehty, varoaika tulitöissähän on kaksi tuntia. Vielä on kaksi tuntia tehokasta työaikaa, siirryn toiselle nosturille purkamaan seuraavan päivän projektiautoa, jossa on jarruremppaa tiedossa. Jossain välissä olen käynyt vara-osaliikkeissä, vastaanottanut sisälle tulleet asiakkaat, luovuttanut tehtyjä autoja, kirjoittanut kuitteja ja soittanut puheluita... Kotona vasta katson sähköpostin ja vastailen niihin, jos vielä jaksan. Tässä yhden 10-tuntisen työpäivän kuvaus, joka jatkuu vielä kotonakin.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

16.06 | 19:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

...
31.07 | 12:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

...
10.01 | 13:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos

...
20.07 | 19:34
Mullistusten kevät on saanut 1
Tykkäät tästä sivusta