Uutisia

Palovaara!

Tein ruostevauriohitsauksen Chrysler Sebringiin ja kuten asiakkaalle sanoin, sieltä helmasta löytyy muutakin kuin peltiä. Purin auton helmaa ja tosiaankin helmapellin sisältä tuli esille polyuretaania! Kokemattomampi hitsari olisi aloittanut työn ja koko auto olisi syttynyt tuleen. On se vaan uskomatonta, että autoihin laitetaan palavaa materiaalia piiloon peltien sisään ja mitäs teet kun helmapellin sisältä nousee savua? Siinä kohtaa voi olla, että soitto palolaitokselle tulee ajankohtaiseksi ja tulee kiire työntää palava auto ulos hallista.

Olen törmännyt näihin autoihin monesti, jossa helmapeltien sisältä löytyy milloin mitäkin. Hitsarille tästä aiheutuu ylimääräistä työtä. Nytkin meni aikaa, ennen kuin sain ronkittua uretaanit pois. Uretaanien poisto on tärkeää, sillä miten hitsaat autoa, jos tiedät, että todellinen palovaara olemassa?

 

Huomenna on monella nuorella ja aikuisella hieno päivä. Onnea siis kaikille, jotka saavat todistuksen käteensä. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

16.06 | 19:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

...
31.07 | 12:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

...
10.01 | 13:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos

...
14.10 | 21:08
Kuvia on saanut 1
Tykkäät tästä sivusta