Uutisia

Uskoa tulevaan

Nyt on aika julkistaa suuret suunnitelmat. Koko syksyn ajan olen rakentanut pikkuhiljaa uutta korjaamoa Tampereelle Sarankulmaan. Jatkuva kulkeminen Lahden ja Tampereen välillä on kyllä ottanut voimille mutta kun on leikkiin lähtenyt, se leikin kestäköön. 

Näin keski-iän kynnyksellä teimme suuren päätöksen "paluumuutosta" lapsuus- ja nuoruusvuosien maisemiin. Paljon on vuosikymmenten aikana Tampereen seutu muuttunut ja laajentunut. Kävin katsomassa vanhaa kotipitäjää ja sielläkin oli tapahtunut muutosta mutta tunnistin sentään jotain tuttuakin. 

Korjaamon rakentaminen melkein tyhjästä on ollut virkistävää ja onneksi melkein kaikki on sujunut suunniteltujen aikataulujen mukaan. Iso kiitos perheelle ja ystäville, ilman perheen tukea ja myötämielisyyttä elämänmuutoksesta ei olisi tullut mitään. Vuoden vaihteessa on tarkoitus aloittaa täydellä teholla. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

16.06 | 19:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

...
31.07 | 12:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

...
10.01 | 13:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos

...
14.10 | 21:08
Kuvia on saanut 1
Tykkäät tästä sivusta