Uutisia

Syksyn havinaa

No niin, syksy on sitten tullut ja sen myötä syyshommat. Töissä on ollut kiirettä ja kotona samoin. Monilla ihmisillä on tietysti samanlaiset kiireet ja hyvä niin. Päätin heittää vanhan työpuhelimen roskiin, siitä kun ei enää kuulunut mitään ja sai arvailla, mitä luurista kuului. Painostuksen alla hankin ensimmäisen älypuhelimen ja nyt kuuluu vähän liiankin kanssa. Aikamoinen opettelu on ollut mokoman kännykän kanssa mutta pikku hiljaa vanhakin oppii. 

Jos nyt joku on ottanut yhteyttä säpon kautta, pahoittelut siitä, ettei yhteydenottoa ole tullut. Säpon ihmellinen bittiavaruus (= toimimattomuus) on estänyt säpon käyttämisen ja puhelimella ei voi näpytellä mitään viestejä, käyttäjän oppimattomuutta. Nyt kun se säpo vihdoin ja viimein toimii, voi vastauksiakin lähetellä.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

16.06 | 19:40

Hallin siisteys pisti heti silmään,se kertoo jo paljon työn laadusta. Omasta kokemuksesta voin kertoa että se on priimaa,suosittelen lämpimästi!

...
31.07 | 12:58

Ruostekorjaukset omaa luokkaansa, Plus-Katsastus suosittelee.

...
10.01 | 13:21

Kiitos hyvästä korjaus ja huoltotoimenpiteistä 10 vuoden aikana. oli yllätys kun ovet sulkeutuivat. no . kaikki hyvä loppuu aikanaan. kiitos

...
14.10 | 21:08
Kuvia on saanut 1
Tykkäät tästä sivusta